/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Chef în plină stradă la Hîncești. După intervenția polițiștilor, petrecerea s-a transformat într-un adevărat scandal. Doi bărbați, reținuți

04 aprilie 2021, ora 15:19

Chef pe o stradă din Hîncești. Mai multe persoane în stare de ebrietate au fost depistate de polițiști, care patrulau în zonă, în timp ce distracția era în toi. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, și s-a transformat într-un adevărat scandal. 

Polițiștii au menționat că petrecăreții au manifestat un comportament agresiv, au intrat în conflict cu polițiștii și au opus rezistenţă, când au fost avertizați că vor fi sancționați.

Pentru documentarea cazului, doi bărbați au fost escortați la inspectoratul de poliție. După ce au fost urcați în automobilul polițiștilor, pentru a fi transportați la IP Hîncești, un bărbat a deteriorat geamul unei uși, iar altul a amenințat angajații poliției.

Bărbații au fost reținuți. Aceștia sunt cercetați penal pentru huliganism, fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire sau combatere a bolilor epidemice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram