/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Fără actorul Regé-Jean Page în cel de-al doilea sezon al popularului serial „Bridgerton”

missing
04 aprilie 2021, ora 16:43

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”, a anunţat vineri Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP.

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, „Bridgerton”, a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă, notează Agerpres.

Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat vineri platforma Netflix.

„Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings”, se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea „Grey’s Anatomy” şi „Scandal”, şi-a apărat decizia pe Instagram: “Amintiţi-vă: ducele nu va pleca niciodată cu adevărat”, a scris ea.

În ianuarie, Netflix a anunţat că serialul a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, un record.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram