Alte 703 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, două sunt de import, unul din Germania și unul din Suedia. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 235 790.

În total au fost efectuate 3 214 teste, dintre care 1 076 au fost Rapid – Antigen.Din numărul total de cazuri, 19 sunt lucrători medicali. Este vorba despre cinci medici, nouă asistenți medicali și cinci membri ai personalului auxiliar.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 3 931 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 322 sunt în stare extrem de gravă. 55 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 1 387 de persoane au fost vindecate. În total, 216 478 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 9 600 persoane, iar 19 088 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, alte 42 de persoane au pierdut lupta cu infecția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!