/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din Capitală. Zonele în care pot fi înregistrate ambuteiaje

05 aprilie 2021, ora 17:33

Pe mai multe străzi din Capitală se circulă cu dificultate la această oră. Potrivit informațiilor, pe segmentele de drum predispuse formării ambuteiajelor, sunt prezenţi agenţii de patrulare care asigură buna desfaşurare a circulaţiei rutiere.

Astfel, se atestă flux sporit de transport, pe următoarele străzi și tronsoane de drum:

Sectorul BUIUCANI: intersecția cu sens giratoriu Calea Ieșilor – Ion Creangă.

Sectorul BOTANICA: intersecția cu sens giratoriu Albișoara – D.Cantemir – C.Negruzzi;

Sectorul CENTRU: str.V.Alecsandri de la str.Columna până la bd.Ștefan cel Mare; intersecția străzilor Ismail – București.

Sectorul CIOCANA: nodul rutier ,,Tutun CTC”.

Sectorul RÎȘCANI: str. Kiev direcția de deplasare sens giratoriu A.Russo – bd.Moscova, str. Bogdan Voievod direcția de deplasare sens giratoriu A.Russo – bd.Moscova,  intersecția cu sens giratoriu str. Calea Orheiului – T.Vladimirescu, bd.Renaşterii Naţionale de la str. Albişoara direcţia str.T.Vladimirescu.

În aceste condiții, INSP recomandă conducătorilor auto: să adepteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să mărească distanța de siguranță între vehicule și să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram