Mormanul de oase, depistat în weekend de către locuitorii orașului, în sectorul Botanica al Capitalei, și astăzi, se află tot acolo. Echipa noastră de filmare a mers din nou în aceeași locație, după ce a filmat, sâmbătă, peisajul dezolant, însă de atunci, nimic nu s-a schimbat. Pretorul sectorului susține, însă, că mâine zona va fi curățată de ciolane.

Potrivit pretorei sectorului Botanica, la fața locului s-au deplasat angajații Poliției, care în prezent investighează cazul. De asemenea, reprezentanții ANSA au prelevat probe din oseminte pentru a stabili căror animale aparțin acestea și dacă erau infectate. Totodată, Pretura a sesizat și Agenția de Mediu.

Imaginile desprinse ca din filmele de groază au fost filmate de TV8, la marginea Chișinăului, încă sâmbătă. Mormanul de osăminte a fost găsit de trecători, într-o fâșie forestieră din apropiera unui hotel de 5 stele. Oasele, care seamănă să fie de vită, au fost împrăștiate de câini peste tot, iar mirosul din preajmă este insuportabil.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!