/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Peisaj dezolant. Mormanul de oase depistat la Botanica și astăzi se află acolo

05 aprilie 2021, ora 22:10

Mormanul de oase, depistat în weekend de către locuitorii orașului, în sectorul Botanica al Capitalei, și astăzi, se află tot acolo. Echipa noastră de filmare a mers din nou în aceeași locație, după ce a filmat, sâmbătă, peisajul dezolant, însă de atunci, nimic nu s-a schimbat. Pretorul sectorului susține, însă, că mâine zona va fi curățată de ciolane.

Potrivit pretorei sectorului Botanica, la fața locului s-au deplasat angajații Poliției, care în prezent investighează cazul. De asemenea, reprezentanții ANSA au prelevat probe din oseminte pentru a stabili căror animale aparțin acestea și dacă erau infectate. Totodată, Pretura a sesizat și Agenția de Mediu.

Imaginile desprinse ca din filmele de groază au fost filmate de TV8, la marginea Chișinăului, încă sâmbătă. Mormanul de osăminte a fost găsit de trecători, într-o fâșie forestieră din apropiera unui hotel de 5 stele. Oasele, care seamănă să fie de vită, au fost împrăștiate de câini peste tot, iar mirosul din preajmă este insuportabil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram