/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/Horoscop 6 aprilie/ Gemenii trebuie să fie atenți la ceea ce se petrece cu ceilalți

06 aprilie 2021, ora 09:37

Horoscop Berbec – 6 aprilie 2021: Ești dispus să le acorzi mai multă încredere acelor prieteni care ți-au fost alături la greu, chiar dacă, poate, au greșit și ei față de tine, cu sau fără intenție.

Horoscop Taur – 6 aprilie 2021: A venit momentul să scoți la lumină acele calități care te-au ajutat să te apropii de cei din jur și să lași în urmă impresii dintre cele mai frumoase, care să îi inspire și pe alții să facă același lucru.

Horoscop Gemeni – 6 aprilie 2021: Este bine să fii mai atent la ceea ce se petrece cu ceilalți, să încerci să-i înțelegi mai mult. Așa vei ști care dintre reacțiile lor ți se adresează sau este produsul unor conflicte din interiorul lor.

Horoscop Rac – 6 aprilie 2021: Sunt șanse să-ți recapeți încrederea în propria persoană, în acea parte puternică din tine care știe când să rabde și când să vorbească, când să ierte și când să exprime un reproș.

Horoscop Leu – 6 aprilie 2021: Este o zi favorabilă pentru a ajunge la o înțelegere cu cei care te-au refuzat, direct sau indirect, într-o problemă importantă. E de ajuns să fii tu, în ipostaza ta cea mai bună.

Horoscop Fecioară – 6 aprilie 2021: Munca te atrage, dar te și neliniștește, pentru că ți se cer lucruri pe care nu le-ai știut niciodată sau pe care abia acum începi să le înveți. Privește totul ca pe o ocazie de a progresa și stresul va dispărea.

Horoscop Balanță – 6 aprilie 2021: Nici tu nu știi exact ce vrei de la cei dragi, dar asta nu e deloc o noutate. Nou este îndemnul interior de a renunța la pretenții absurde, împrumutate de la alții.

Horoscop Scorpion – 6 aprilie 2021: Ai nevoie de sprijinul familiei și nu-ți convine situația, pentru că îți limitează libertatea personală. O soluție de mijloc ar fi cea mai bună, dar e nevoie de cineva dispus să o găsească.

Horoscop Săgetător – 6 aprilie 2021: Chiar dacă ziua ți se pare complicată, ai putea privi spre cei dragi cu mai multă încredere în capacitatea lor de a răspunde solicitărilor tale, cele rostite, dar, mai ales, cele nerostite.

Horoscop Capricorn – 6 aprilie 2021: Te poți trezi prins într-o încrengătură nesfârșită de probleme provocate de dorința ta neclintită de a-ți vedea planurile realizate. Este și aceasta o alegere.

Horoscop Vărsător – 6 aprilie 2021: Graba va strica toate treburile astăzi, mai ales atunci când e nevoie să te exprimi față de cei din anturajul apropiat. Este important să fii tu cel care oferă un exemplu pozitiv, de răbdare și calm.

Horoscop Pești – 6 aprilie 2021: Ești atent la ceea ce dorești tu, ceea ce e foarte firesc, dar tot ți-ar fi util să acorzi atenția necesară și celorlalți, ca să nu te trezești că dorințele tale intră în conflict cu ale lor.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram