/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ S-a surpat o porțiune de drum, care a fost acoperită, după ce s-au efectuat lucrări la conducta de gaz

missing
06 aprilie 2021, ora 22:08

S-a surpat drumul chiar sub mașină! I s-a întâmplat unui conducător auto, în timp ce se deplasa cu automobilul pe o porțiune de drum, unde anterior au fost efectuate lucrări de reparație a conductei de gaze. Deși, după finisarea lucrărilor, această gaură ar fi fost acoperită cu pietriș, la un moment dat, aceasta s-a adâncit. Acum, oamenii nu mai pot intra direct în curțile de bloc și sunt nevoiți să ocolească zona, pentru a putea parca lângă casă.

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, conducătorul auto povestește cum s-a surpat drumul exact sub mașina sa. I s-ar fi întâmplat pe strada Nicolae Testemițanu din sectorul Botanica al capitalei. Această porțiune de drum a fost acoperită după ce acolo, au fost făcute lucrări de reparație a conductei de gaze.

Alți locatari din zonă ne-au spus că lucrările la conducta de gaze s-ar fi făcut acum aproximativ o lună, pe o arie extinsă, însă ulterior, anumite porțiuni de drum, nu ar fi fost acoperite calitativ.

Zona în care s-a surpat pământul era încercuită cu o banda pe care scria gaz. Așa că am telefonat la Chișinău Gaz, ca să aflam cine se face responsabil de surparea drumului și ce fel de lucrări au fost efectuate. De acolo ni s-a spus, însă, că informații detaliate la acest subiect ni se vor oferi… mâine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram