/VIDEO/ Vicepreședintele raionului Sângerei, stropit cu verde de briliant de membrii unui partid. Tudor Tutunaru a ajuns la spital

06 aprilie 2021, ora 21:28

Membri ai Partidului PACE al cărui președinte este Gheorghe Cavcaliuc, l-au stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru, vicepreședinte al raionului Sângerei, membru al Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA). Aceștia susțin că au recurs la acest gest în semn de protest, din cauza că acesta s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19 cu una dintre dozele destinate medicilor.

Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum un bărbat care poartă vesta partidului PACE l-a stropit pe Tudor Tutunaru cu verde de briliant. La fața locului au fost chemați oamenii legii.

„Acționăm în numele poporului, în numele legii, deoarece nu este de tolerat așa caz, când un funcționar de rang înalt, folosindu-se de statutul său, să se vaccineze înaintea medicilor”, declară unul din simpatizanții PACE, menționând că toți funcționarii care s-au vaccinat înaintea medicilor „vor fi pedepsiți” prin așa acțiuni.

Arina Spătaru, deputata PPDA a venit cu o reacție în acest sens. Aceasta condamnă atacul asupra lui Tudor Tutunaru și susține că funcționarul riscă să își piardă vederea din cauza soluției cu care a fost stropit.

„Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sîngerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru. Cei care pretind că umblă cu “pacea”, mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis “justiție a la Cavcaliuc” chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu. La moment Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția Verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi”, a scris pe pagina sa de Facebook, deputat Arina Spătaru.

În cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a declarat că „este o decizie asumată a partidului și o să fie vopsiți toți cei care s-au vaccinat împotriva medicilor”.

În replică, deputatul PPDA, Vasile Năstase a explicat că vicepreședintele Tudor Tutunaru s-a vaccinat cu ultima doză rămasă, după ce au fost imunizați toți medicii din raion.

Totodată, pentru mai multe detalii am contactat ofițera de presă a IP Sângerei, Ina Moscaliuc. Aceasta ne-a declarat că va reveni ulterior cu detalii.

Notă: tv8.md va reveni ulterior cu reacția funcționarului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram