/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce sumă a obținut Primăria Chișinău în urma unei licitații

missing
07 aprilie 2021, ora 15:23

S-a desfășurat cea de-a doua licitație din acest an privind acordarea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă. Primăria Chișinău menționează că suma totală a tranzacțiilor constituie circa 1,7 milioane lei, fiind adjudecate 11 spații 

La concurs au fost expuse 17 spații, cu suprafețe de la 8,3m², până la 295,6 m², pentru drept de locațiune pe o perioadă de 5 ani. Prețul inițial pentru încăperile expuse a fost de la 5000 lei până la 350 000 lei. Din spațiile solicitate, patru au fost adjudecate prin licitație, iar restul prin negocieri directe.

Cel mai scump spațiu a fost adjudecat la suma de 700 mii lei, prețul inițial fiind de 100 mii lei. Acesta reprezintă un parter și subsol cu suprafața de 133,2m² din str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.

În 2017, autoritățile publice locale a municipiului Chișinău au luat decizia de acordare prin concurs a dreptului de locațiune a încăperilor nelocuibile. Această acțiune este realizată cu scopul folosirii raționale a încăperilor enunțate și pentru acumularea de resurse suplimentare în bugetul local.

Licitațiile sunt organizate de Consiliul municipal Chișinău, în calitate de proprietar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram