/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Poliția solicită ajutor. Un bărbat din Cahul, căutat după ce a dispărut fără urmă

missing
07 aprilie 2021, ora 15:36

Polițiștii din Cahul caută un bărbat în vârstă de 61 de ani, locuitor al satului Andrușul de Jos, care, în luna martie, a dispărut fără urmă și, până la moment, nu a fost găsit.

Potrivit informațiilor, pe 20 martie, bărbatul a plecat de la stâna unde lucra, aflată în preajma satului Andrușul de Jos într-o direcție necunoscută și nu a mai ajuns acasă.

Semnalmente: înălțimea aproximativ 170 cm, corpolența medie.

În ziua dispariției, era îmbrăcat în scurtă de piele de culoarea neagră, pantaloni întunecați, cizme de culoare deschisă.

Persoanele care cunosc careva informații despre locul aflării acestuia, sunt rugate să anunțe Poliția la 112 sau 079072731.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram