/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/Horoscop 7 aprilie/ Săgetătorii sunt beneficiarii unor informații de mare valoare, care îi pot ajuta

missing
07 aprilie 2021, ora 08:20

Horoscop 7 aprilie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 7 aprilie 2021: Interesele tale pot fi afectate de lipsa de răbdare sau de bunăvoință a unor apropiați. Este bine însă să fii atent la ceea ce îi distrage, să descoperi de ce nu mai sunt atenți la tine.

Horoscop Taur – 7 aprilie 2021: Sunt posibile unele limitări ale proiectelor tale, impuse de superiori sau de situația în sine. Este un moment bun ca să îți folosești rezervele strategice de răbdare și diplomație.

Horoscop Gemeni – 7 aprilie 2021: Ar trebui să privești cu mai mult interes părerile celorlalți, ca să vezi dacă nu cumva te bazezi prea mult pe propriile păreri. Cine știe, poate descoperi idei foarte bune, care nu-ți aparțin.

Horoscop Rac – 7 aprilie 2021: Orice ai trăi în acest moment, dacă vei ține cont de faptul că nu poți controla mare lucru, vei reuși să-ți recapeți echilibrul și capacitatea de a te adapta inteligent la ceea ce apare.

Horoscop Leu – 7 aprilie 2021: Ești dispus să-ți limitezi propriile dorințe și aspirații, ca să investești timp și alte resurse în îndeplinirea celor ale unor apropiați, cum ar fi partenerul de cuplu. Chiar dacă nu te ține mult, e un gest frumos.

Horoscop Fecioară – 7 aprilie 2021: Ai ajuns în punctul în care te vezi nevoit să sprijini progresul altcuiva și e destul de greu să faci acest lucru, mai ales dacă acela crește în direcția în care ai fi vrut să crești tu.

Horoscop Balanță – 7 aprilie 2021: Cauți să-ți diversifici preocupările, să ai și altceva de făcut, mai frumos și mai plăcut. Este un moment bun pentru a-ți descoperi noi pasiuni și a investi în ele.

Horoscop Scorpion – 7 aprilie 2021: Din toate tentațiile acestei zile s-ar putea să o alegi pe cea mai periculoasă și anume dorința de a face totul așa cum crezi tu de cuviință, ignorând efectele acestei atitudini.

Horoscop Săgetător – 7 aprilie 2021: Ești beneficiarul unor informații de mare valoare, care chiar te pot ajuta, dar ca să le vezi valoarea, ar trebui să fii calm, stăpân pe situație și în căutare de soluții.

Horoscop Capricorn – 7 aprilie 2021: Ai tot ce îți trebuie la îndemână pentru a rezolva ceea ce te neliniștește, dar ca să poți face acest lucru, ar trebui să lași deoparte preocuparea exagerată pentru ceea ce-ți lipsește.

Horoscop Vărsător – 7 aprilie 2021: Te simți bine, ești în formă, dar starea ta bună nu are efectul dorit asupra celor din jur, care își văd de ale lor, fără să rezoneze cu tine și propunerile tale.

Horoscop Pești – 7 aprilie 2021: Ar fi bine să iei în calcul și neprevăzutul atunci când planifici ceva, mai ales dacă are legătură cu prietenii sau cunoștințele apropiate. În acest fel, te vei dovedi înțelept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram