În ultima perioadă se înregistrează cazuri de COVID-19 cu agravare în rândul copiilor și a femeilor gravide. Despre aceasta a anunțat secretara de stat a Ministerului Sănătății Tatiana Zatîic, în cadrul unui briefing de presă pe 7 aprilie curent. 

„Este în creștere numărul copiilor și a femeilor gravide infectate cu noul coronavirus. La copii, prevalează vârstele care frecventează instituțiile de educație timpurie și instituțiile de învățământ”, a spus Tatiana Zatîc.

De la începutul pandemiei, peste 12 mii de copii din țară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, 973 de femei gravide au fost diagnosticate cu COVID-19.

Alte 1 155 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul a ajuns la 237 718 cazuri. Din nefericire, 5 268 de persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de infecție.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!