/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ministerul Sănătății: În ultima perioadă se înregistrează cazuri grave de COVID-19 în rândul copiilor și gravidelor

missing
07 aprilie 2021, ora 19:31

În ultima perioadă se înregistrează cazuri de COVID-19 cu agravare în rândul copiilor și a femeilor gravide. Despre aceasta a anunțat secretara de stat a Ministerului Sănătății Tatiana Zatîic, în cadrul unui briefing de presă pe 7 aprilie curent. 

„Este în creștere numărul copiilor și a femeilor gravide infectate cu noul coronavirus. La copii, prevalează vârstele care frecventează instituțiile de educație timpurie și instituțiile de învățământ”, a spus Tatiana Zatîc.

De la începutul pandemiei, peste 12 mii de copii din țară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, 973 de femei gravide au fost diagnosticate cu COVID-19.

Alte 1 155 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul a ajuns la 237 718 cazuri. Din nefericire, 5 268 de persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de infecție.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram