/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Reacția formațiunii PACE după reținerea unui membru de partid în cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei

missing
07 aprilie 2021, ora 16:51

Reprezentanții Partidului PACE cer eliberarea președintelui organizației teritoriale al formațiunii politice care a fost reținut astăzi, 7 aprilie, în cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, stropit cu verde de briliant. 

„Condamnăm acțiunile abuzive ale procurorilor din Sîngerei. Cerem procurorilor să ne informeze despre măsurile luate în cazul sesizării de către PACE, despre faptul că mai mulți funcționari publici, făcând abuz de funcția deținută, s-au vaccinat ei, rudele și prietenii lor, cu vaccinul destinat medicilor”, menționează reprezentanții formațiunii politice.

Procuratura raionului Sîngerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Cu puțin timp în urmă, procurorii l-au reținut pe președintele organizației teritoriale al formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, acesta urmând a fi audiat pe marginea cazului.

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Ultima oră! Două cauze penale după ce vicepreședintele raionului Sîngerei a fost stropit cu verde de briliant. Un membru al Partidului PACE, reținut 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram