/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Și în România ninge ca în toiul iernii. TIR-uri și mașini au derapat și s-au blocat în zăpadă la Brașov

missing
07 aprilie 2021, ora 10:12

În județul Brașov a nins abundent în cursul nopții, iar stratul de zăpadă a ajuns în câteva ore la 20 de centimetri. Continuă să ningă, sunt blocaje în trafic, iar utilajele de deszăpezire fac cu greu față intervențiilor, dar și șoferilor care au derapat sau nu au mai putut înainta, scrie Digi 24

Trafic este îngreunat miercuri dimineață pe mai multe drumuri importante din țară. Se circulă cu dificultate după ce a nins în mai multe județe, deși ne aflăm în mijlocul primăverii. Astfel, zăpada le dă bătăi de cap șoferilor care trec prin Comarnic, Sibiu sau Curtea de Argeș.

Cea mai dificilă situație este în județul Brașov. Ninge și în județele Sibiu, Harghita, Mureș, Covasna.

În acest moment este în vigoare un cod galben de vânt intens și ninsori însemnate care vizează zona Carpaților Orientali și Meridionali până la ora 18.00.

Agerpres scrie că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN 73, în zona Rucăr-Bran, unde ninge abundent, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram