Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

timp liber

/VIDEO/ Mark Stam și Sore au lansat piesa „E OK”

07 aprilie 2021, ora 09:43
Distribuie:

În colaborare cu Sore, Mark Stam a lansat piesa „E Ok”.  Piesa a fost compusă de Mark Stam, 911 (Alex Ghinea) și Alexandru Turcu. Videoclipul este realizat de către Spoiala Brothers, iar versurile îi aparțin lui Mark Stam.

Interpretul spune că piesa nu-i mai aparține lui, ci celor care o ascultă și o vor asculta de azi înainte, conectându-se emoțional cu ea și făcând-o personală:

„Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea, da știu sună straniu pentru că tot eu am compus-o, dar asta mă face s-o îndrăgesc și mai mult, chiar dacă e prea intimă si poartă pentru mine greutatea perioadei prin care am trecut și în care a fost creată. Se spune că ,,E nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea”, însă cred că mai corect ar fi ,,E nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea”, ea făcând parte din noi și fără de care nu vom putea înțelege cu adevărat cât de puternici suntem”, scrie acesta într-o postare pe Instagram.

Piesa a fost lansată în data de 6 aprilie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram