În colaborare cu Sore, Mark Stam a lansat piesa „E Ok”.  Piesa a fost compusă de Mark Stam, 911 (Alex Ghinea) și Alexandru Turcu. Videoclipul este realizat de către Spoiala Brothers, iar versurile îi aparțin lui Mark Stam.

Interpretul spune că piesa nu-i mai aparține lui, ci celor care o ascultă și o vor asculta de azi înainte, conectându-se emoțional cu ea și făcând-o personală:

„Mă simt binecuvântat pentru această piesă, m-a ajutat să trec peste cele mai obscure perioade din viața mea, da știu sună straniu pentru că tot eu am compus-o, dar asta mă face s-o îndrăgesc și mai mult, chiar dacă e prea intimă si poartă pentru mine greutatea perioadei prin care am trecut și în care a fost creată. Se spune că ,,E nevoie de mult curaj pentru a-ți depăși vulnerabilitatea”, însă cred că mai corect ar fi ,,E nevoie de mult curaj pentru a sesiza și a accepta vulnerabilitatea”, ea făcând parte din noi și fără de care nu vom putea înțelege cu adevărat cât de puternici suntem”, scrie acesta într-o postare pe Instagram.

Piesa a fost lansată în data de 6 aprilie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!