/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Un adolescent de 15 ani și doi tineri, reținuți. Ar fi furat două automobile

missing
07 aprilie 2021, ora 17:46

Un minor de 15 ani și doi tineri de 18 și 20 de ani au fost reținuți, fiind suspectați de sustragerea a două automobile, prezintă ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție mun. Chișinău.

„Sunt implicați trei indivizi, dintre care doi din ei sunt rude cu victima și au avut posibilitatea de a sustrage pe ascuns cheile de la automobile” au informat polițiștii.

Acțiunile suspecților au fost surprinse și de camerele de supraveghere care au fixat momentul sustragerii. Automobilele au fost deja depistate de polițiști și întoarse proprietarului.

În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina. Toți trei nu sunt la prima abatere, iar tânărul de 20 de ani se afla în căutare.

Suspecții de 18 și 20 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție mun. Chișinău, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Pentru fapta comisă, ei riscă o pedeapsă  cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram