/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cazul vicepreședintelui raionului Sângerei: Încă un membru PACE a fost recunoscut bănuit

missing
08 aprilie 2021, ora 16:23

Cazul vicepreședintelui raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, care în seara zilei de 6 aprilie a fost stropit cu verde de briliant de către membrii Partidului Acasă Construim Europa (PACE) continuă să fie investigat de procurori.

După ce Procuratura raionului Sângerei l-a reținut pe președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, astăzi, procurorii l-au recunoscut și audiat în calitate de bănuit pe un alt membru al formațiunii.

„Alți doi colegi ai acestora, care au fost citați pentru azi la Procuratură pe acest caz, nu s-au prezentat, unul îmbolnăvindu-se subit și fiind internat în spital”, se arată într-un comunicat al Procuraturii.

Astăzi președintele organizației teritoriale Sângerei a formațiunii politice PACE a fost pus sub învinuire, iar procurorii au depus demers de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Incidentul este cercetat penal de Procuratura raionului Sângerei sub aspectul comiterii „huliganismului de două sau mai multe persoane” și „chemării la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi. Potrivit medicilor, în prezent, starea acestuia este stabilă.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la cinci ani.

„Are dureri insuportabile… medicii îi administrează sedative”. Starea de sănătate a vicepreședintelui raionului Sîngerei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram