/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ A călcat din nou pe aceeași greblă! Un moldovean, reținut pentru o nouă încercare de a trece ilegal frontiera

missing
08 aprilie 2021, ora 12:22

Un bărbat anunțat în căutare națională pentru trecerea clandestină a hotarului, a fost reținut de polițiștii de frontieră în timp ce încerca din nou să treacă frontiera de stat în mod ilegal. Cazul a fost consemnat miercuri, 7 aprilie, la punctul de trecere a frontierei Ceadîr-Lunga, moldoveanul fiind surprins și stopat la doar 20 metri.

Patrula de menținere a regimului în punctul de trecere a frontierei Ceadîr-Lunga 2 au observat o persoană  care se deplasa din interiorul țării spre Ucraina, prin ocolirea intenționată a punctului de trecere.

La scurt timp, polițiștii au intervenit și au reținut persoana. Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 53 de ani, din raionul Cimișlia, iar numele lui figurează în alte două dosare penale pentru traversarea clandestină a hotarului.

Eschivându-se de a se prezenta la organul de urmărire penală pentru audieri, acesta a fost anunțat în căutare națională.

În luna martie curent, bărbatul a fost reținut pentru aceeași infracțiune ulterior a fost escortat la Procuratura raionului Taraclia pentru audieri, care a decis cercetarea în continuare al acestuia în stare de libertate.

Acest fapt însă nu l-a descurajat pe bărbat, încercând și pentru a treia oară să treacă ilegal hotarul. Ca urmare, pe numele bărbatului a fost înregistrată încă o cauză penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, conform art. 362 al. 1 Cod Penal al Republicii Moldova.

Sursa: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram