/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ La un pas de tragedie. Pompierii au evacuat trei butelii de gaz dintr-o încăpere aflată în flăcări

missing
08 aprilie 2021, ora 14:01

Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au reușit să prevină o deflagrație într-o gospodărie din satul Volovița, raionul Soroca, după ce o construcție auxiliară a luat foc. Intervenția a avut loc în această dimineață.

Potrivit primelor informații o construcție auxiliară cu suprafața de 30 metri pătrați a luat foc, iar în interiorul acesteia se aflau trei butelii de gaz de tip propan butan.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 09:29. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care au reușit să evacueze de urgență buteliile cu gaz, evitând o explozie.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:04. Arderea a distrus construcția, însă pompierii au localizat focul fără ca acesta să obțină răspândire la alte clădiri. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Sursa: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram