„Implicarea jurnaliștilor liberi și echidistanți este foarte importantă, vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune prezentatoarea știrilor de weekend de la postul nostru de televiziune, Mihaela Dicusar. 

„Într-o țară în care corupția este un cancer ce s-a răspândit în toate instituțiile de stat, iar funcționari cu probleme grave de integritate continuă să lupte pentru putere cu orice preț, implicarea jurnaliștilor liberi și echidistanți este foarte importantă. Pentru a fi însă mai puternici, sprijinul cetățenilor este la fel de necesar. Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune Mihaela Dicusar.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!