/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mihaela Dicusar: Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8

missing
08 aprilie 2021, ora 09:26

„Implicarea jurnaliștilor liberi și echidistanți este foarte importantă, vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune prezentatoarea știrilor de weekend de la postul nostru de televiziune, Mihaela Dicusar. 

„Într-o țară în care corupția este un cancer ce s-a răspândit în toate instituțiile de stat, iar funcționari cu probleme grave de integritate continuă să lupte pentru putere cu orice preț, implicarea jurnaliștilor liberi și echidistanți este foarte importantă. Pentru a fi însă mai puternici, sprijinul cetățenilor este la fel de necesar. Vă îndemn să redirecționați 2% către TV8”, spune Mihaela Dicusar.

Menționăm că dacă nu aveți datorii la impozitul pe venit, puteți redirecționa 2% din suma acestuia către o organizație non-guvernamentală. Sa știți că, în orice caz, impozitul se varsă în bugetul de stat.

Dacă doriți să faceți desemnarea procentuală, în bugetul de stat vor ajunge 98% din impozite în loc de 100%. E foarte simplu. În lista ONG-urilor este și „Media Alternativa”, asociația obștească ce deține postul nostru de televiziune.

Vedeți aici cum redirecționați 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram