/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Nereguli la frontieră! 18 persoane, prinse cu teste false la COVID - 19

missing
08 aprilie 2021, ora 09:15

Nereguli la frontiera Republicii Moldova! În ultimele 24 de ore, 18 persoane au fost prinse cu teste false la COVID – 19, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră.

De asemenea, polițiștii de frontieră au mai înregistrat și alte acțiuni ilegale, între care o trecere ilegală a frontierei de stat și un caz de trafic ilegal de bunuri. Alte două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Totodată, 46 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemic.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12 026 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 034 traversări persoane, dintre care 3 410 treceri la frontiera moldo-română, 1 027 treceri la frontiera cu Ucraina și 597 treceri aeriene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram