Nereguli la frontiera Republicii Moldova! În ultimele 24 de ore, 18 persoane au fost prinse cu teste false la COVID – 19, anunță reprezentanții Poliției de Frontieră.

De asemenea, polițiștii de frontieră au mai înregistrat și alte acțiuni ilegale, între care o trecere ilegală a frontierei de stat și un caz de trafic ilegal de bunuri. Alte două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Totodată, 46 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemic.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12 026 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 034 traversări persoane, dintre care 3 410 treceri la frontiera moldo-română, 1 027 treceri la frontiera cu Ucraina și 597 treceri aeriene.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!