Nava de marfă din Olanda pluteşte în derivă de două zile. Condiţiile meteo nefavorabile au amânat salvarea navei. Nava are cantităţi substanţiale de motorină şi combustibil.

O navă de marfă olandeză pluteşte în derivă pe mare, în Norvegia, de mai bine de două zile. Asta după ce echipajul, format din 12 membri, a fost evacuat şi apoi transportat cu avionul.

Condiţiile meteo nefavorabile au amânat, însă, eforturile de salvare a navei, spun oficialii maritimi norvegieni. Nava are cantităţi substanţiale de motorină şi combustibil în rezervoarele sale, lucru care ar putea provoca un dezastru ecologic dacă ar fi eliberate în mare.

Astăzi vor continua eforturile de salvare, la care va participa o echipă de experţi norvegieni şi olandezi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!