/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Personalul parcurilor de troleibuze și autobuze se vor vaccina. „Imunizarea acestora este o prioritate”, susține primarul Capitalei

missing
08 aprilie 2021, ora 09:56

Regia Transport Electric și Parcul Urban de Autobuze au întocmit listele personalului liniar al întreprinderilor, persoane eligibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la această etapă. Circa 300 de persoane, cu vârsta de peste 60 de ani au fost introduse în liste și vor fi imunizate.

„Personalul liniar al parcurilor de troleibuze și autobuze se află zilnic în contact direct cu sute de călători, iar vaccinarea acestora constituie la fel o prioritate pentru municipalitate”, menționează primarul Capitalei.

Este acordată prioritate persoanelor  care au patologii de fon, precum boli cardio-vasculare cronice, arterioscleroză vasculară, hipertensiune arterială, boli bronho-pulmonare cronice, boli cerebro-vasculare cronice, boli renale cronice, diabet zaharat, boală renală cronică la dializă, obezitate, deficiențe imune severe, tumori maligne și persoanele cu vârsta de peste 60 ani.

În prezent, în Republica Moldova se desfășoară ce de-a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19, iar până în prezent au fost imunizați 54 907 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram