Regia Transport Electric și Parcul Urban de Autobuze au întocmit listele personalului liniar al întreprinderilor, persoane eligibile pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la această etapă. Circa 300 de persoane, cu vârsta de peste 60 de ani au fost introduse în liste și vor fi imunizate.

„Personalul liniar al parcurilor de troleibuze și autobuze se află zilnic în contact direct cu sute de călători, iar vaccinarea acestora constituie la fel o prioritate pentru municipalitate”, menționează primarul Capitalei.

Este acordată prioritate persoanelor  care au patologii de fon, precum boli cardio-vasculare cronice, arterioscleroză vasculară, hipertensiune arterială, boli bronho-pulmonare cronice, boli cerebro-vasculare cronice, boli renale cronice, diabet zaharat, boală renală cronică la dializă, obezitate, deficiențe imune severe, tumori maligne și persoanele cu vârsta de peste 60 ani.

În prezent, în Republica Moldova se desfășoară ce de-a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19, iar până în prezent au fost imunizați 54 907 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!