/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Toyota introduce noul sistem Advanced Drive. Deocamdată două maşini sunt compatibile cu el

missing
08 aprilie 2021, ora 12:12

Toyota Motor Corporation caută, fiind o companie de mobilitate, să îmbogățească viața oamenilor prin mobilitate. Ca parte a acestui efort, Toyota a poziționat siguranța ca o problemă prioritară în conformitate cu obiectivul său final de reducere a deceselor din accidente de circulație la zero și dezvoltă tehnologii de siguranță și conducere automată pentru a oferi tuturor mobilitate nerestricționată.

Toyota va revizui încă o dată ce este siguranța reală pentru clienți și ceea ce cred clienții că este adevărata comoditate și va lega rezultatele anchetelor sale de fericirea oamenilor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram