În timpul unor patrulări de ieri, câțiva angajați ai Poliției de Frontieră au găsit lângă un gard metalic de la Piața Centrală un portofel în care se aflau bani. Proprietara a fost găsită după ce acesta s-ar fi adresat după ajutor.

În perimetrul locului depistării, polițiștii de frontieră au întrebat persoanele pentru a stabili proprietarul pentru ai fi returnat, însă fără succes.

Operativ, echipajul a transmis portofelul găsit către Inspectoratul de Poliție Centru, iar polițiștii, la scurt timp, au identificat proprietarul și l-au invitat la sediu Inspectoratului pentru a-i returna.

Cea care a pierdut portofelul s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 41 de ani. În portmoneu se aflau 4 850 lei și 308 euro.

Patrula Poliției de Frontieră, formată din doi angajați ai Direcției echipe mobile a IGPF, a reușit în timpul misiunii sale la Chișinău să identifice acum două zile și o persoană dată în căutare națională. Un tânăr moldovean care este consumator de droguri și anterior a fost judecat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!