/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un portofel plin cu bani, găsit de polițiștii de frontieră. Proprietara a fost identificată

missing
08 aprilie 2021, ora 11:20

În timpul unor patrulări de ieri, câțiva angajați ai Poliției de Frontieră au găsit lângă un gard metalic de la Piața Centrală un portofel în care se aflau bani. Proprietara a fost găsită după ce acesta s-ar fi adresat după ajutor.

În perimetrul locului depistării, polițiștii de frontieră au întrebat persoanele pentru a stabili proprietarul pentru ai fi returnat, însă fără succes.

Operativ, echipajul a transmis portofelul găsit către Inspectoratul de Poliție Centru, iar polițiștii, la scurt timp, au identificat proprietarul și l-au invitat la sediu Inspectoratului pentru a-i returna.

Cea care a pierdut portofelul s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 41 de ani. În portmoneu se aflau 4 850 lei și 308 euro.

Patrula Poliției de Frontieră, formată din doi angajați ai Direcției echipe mobile a IGPF, a reușit în timpul misiunii sale la Chișinău să identifice acum două zile și o persoană dată în căutare națională. Un tânăr moldovean care este consumator de droguri și anterior a fost judecat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram