/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

800 de lucrători medicali din stânga Nistrului au fost imunizați cu Pfizer în doar două zile

missing
09 aprilie 2021, ora 09:53

La două săptămâni de la începutul campaniei de vaccinare în stânga Nistrului, cel puțin 1 090 de lucrători medicali au fost imunizați. Dintre care, în ultimele două zile, la 800 a fost administrată doza Pfizer. 

Pe data de 8 aprilie curent, 252 de lucrători medicali au fost imunizați cu Pfizer. Cel mai mare număr de lucrători medicali imunizați a fost înregistrat în spitalul din Grigoriopol. În această instituție medicală 42 de angajați au fost vaccinați, scrie novostipmr.

În total, dozele de vaccinat au fost administrate lucrătorilor medicali din 13 instituții.

Pe 6 aprilie curent în regiunea transnistreană a demarat vaccinarea cu Pfizer. 942 de doze din acest ser au fost distribuite în stânga Nistrului.

Fiecare persoană va fi imunizată cu două doze de vaccin, administrate la un interval de 21 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram