/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noi reguli de intrare pe teritoriul Ucrainei. Testul negativ la COVID-19, obligatoriu

missing
09 aprilie 2021, ora 12:08

Toate persoanele care intră pe teritoriul Ucrainei au obligația de a prezenta un test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. Despre aceasta a anunțat centrul de presă al Serviciului de Frontieră de Stat a Ucrainei.

La fel ca înainte, ucrainenii, la intrare trebuie să prezinte un test PCR negativ sau să de autoizoleze timp de 14 zile. Aceeași cerință se aplică acum și străinilor și apatrizilor care locuiesc permanent în Ucraina. Cu toate acestea, au fost făcute unele modificări.

Mai exact testul PCR nu este necesar pentru persoanele sub 12 ani, iar străinii, pentru a intra în țară trebuie să aibă o poliță de asigurare care acoperă costurile asociate tratamentului pentru coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram