/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Peste patru milioane de lei pentru o gheretă. Rezultatele ultimei licitații deschise de Primăria Chișinău

09 aprilie 2021, ora 13:11

Un agent economic a scos din buzunar 4,63 milioane de lei pentru o gheretă de comerț amplasată pe strada Miron Costin din sectorul Râșcani al Capitalei, în urma ultimei licitații deschise de către Primăria Chișinău.

Unii antreprenori au cheltuit 3,97 de milioane de lei pentru amplasarea gheretelor în Scuarul Catedralei, iar alții au cheltuit 3,69 de lei pentru locuri de comerț în Parcul „Valea Morilor”.

Primăria Chișinău informează că licitația a fost desfășurată vineri. În cadrul acesteia au fost adjudecate opt locuri, în valoare de 16,6 milioane de lei. Un loc a fost exclus din concurs din cauza lipsei de solicitanți.

La această licitație au fost expuse locurile rămase din cele precedente, după ce agenții economici desemnați drept câștigători nu au achitat costurile pentru amplasamentele adjudecate.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de cinci ani.

Licitația cu numărul a fost cel de-al treilea concurs de profil desfășurat anul curent. La primele două evenimente, din lunile ianuarie și februarie, au fost adjudecate locuri de comerț ambulant stradal în sumă de cca 36,7 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram