/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Prinși cu droguri în plină stradă. Trei tineri din Bălți, reținuți

missing
09 aprilie 2021, ora 08:58

Trei tineri au fost reținuți de carabinieri fiind bănuiți că consumau droguri în plină stradă. Cazul a avut loc pe data de 8 aprilie curent, pe strada Independenței, din orașul Bălți.

Cei trei au fost observați de carabinieri în timp ce stăteau pe o bancă din curtea unui bloc. Tinerii aveau asupra lor o cutie de metal de băuturi răcoritoare, în care oamenii legii au depistat ulterior în aceasta masă vegetală asemănătoare cu canabis.

Masa vegetală a fost ridicată și transmisă la expertizare, iar tinerii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Bălți, pentru identificare și documentare. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 20 și 21 de ani.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram