/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Circa 400 de stații de așteptare din Capitală vor fi scoase la licitație

missing
10 aprilie 2021, ora 16:27

Circa 400 de stații de așteptare din Capitală vor fi scoase la licitație și vor fi administrate de către agențiile de publicitate. Despre aceasta a anunțat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„În acest sens am avut o ședință cu reprezentanţii mai multor agenţii de publicitate. Astfel, primăria municipiului Chișinău a lansat discuțiile privind stabilirea mecanismului prin care va fi posibilă adjudecarea dreptului de amplasare a publicității în stațiile de așteptare, prin intermediul licitațiilor publice. Scopul proiectului constă în reabilitarea infrastructurii rutiere și identificarea unor soluții de întreținere a acestora în parteneriat cu reprezentanții cointeresați ai mediului de afaceri din domeniul publicității stradale”, a menționat Ion Ceban.

În Capitală sunt circa 700 de stații de așteptare, dintre acestea, circa 400 pot fi scoase la licitație și administrate de către agențiile de publicitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram