Circa 400 de stații de așteptare din Capitală vor fi scoase la licitație și vor fi administrate de către agențiile de publicitate. Despre aceasta a anunțat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„În acest sens am avut o ședință cu reprezentanţii mai multor agenţii de publicitate. Astfel, primăria municipiului Chișinău a lansat discuțiile privind stabilirea mecanismului prin care va fi posibilă adjudecarea dreptului de amplasare a publicității în stațiile de așteptare, prin intermediul licitațiilor publice. Scopul proiectului constă în reabilitarea infrastructurii rutiere și identificarea unor soluții de întreținere a acestora în parteneriat cu reprezentanții cointeresați ai mediului de afaceri din domeniul publicității stradale”, a menționat Ion Ceban.

În Capitală sunt circa 700 de stații de așteptare, dintre acestea, circa 400 pot fi scoase la licitație și administrate de către agențiile de publicitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!