/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident pe traseul Chișinău - Ungheni. Un camion cu remorcă s-a răsturnat

missing
10 aprilie 2021, ora 10:21

Un accident rutier s-a produs pe data de 9 aprilie pe traseul Chișinău – Ungheni. Un camion cu remorcă s-a răsturnat. Vehiculul transporta pietriș. Șoferul se deplasa în orele de serviciu și a cauzat un prejudiciu companiei la care era angajat. 

Oamenii legii au stabilit că la volanul camionului se afla un bărbat de 52 de ani. Acesta conducea un vehicul de model „Mercedes Actros” cu remorcă încărcată cu pietriș.  Accidentul s-a produs din motiv că șoferul nu a respectat regulile circulației rutiere.

„Bărbatul nu s-a asigurat cu conducerea volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în cuveta dreaptă a direcției de deplasare, astfel cauzând un prejudiciu material la SRL”, a comunicat ofițera de presă Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Ungheni

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram