Un accident rutier s-a produs pe data de 9 aprilie pe traseul Chișinău – Ungheni. Un camion cu remorcă s-a răsturnat. Vehiculul transporta pietriș. Șoferul se deplasa în orele de serviciu și a cauzat un prejudiciu companiei la care era angajat. 

Oamenii legii au stabilit că la volanul camionului se afla un bărbat de 52 de ani. Acesta conducea un vehicul de model „Mercedes Actros” cu remorcă încărcată cu pietriș.  Accidentul s-a produs din motiv că șoferul nu a respectat regulile circulației rutiere.

„Bărbatul nu s-a asigurat cu conducerea volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în cuveta dreaptă a direcției de deplasare, astfel cauzând un prejudiciu material la SRL”, a comunicat ofițera de presă Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Ungheni

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!