Pentru ziua de 11 aprilie, meteorologii prognozează un cer variabil și fără precipitații. Presiunea atmosferică va fi ridicată, iar maxima termică va ajunge până la +17ºC

Potrivit meteorologilor, vântul va sufla slab din vest spre est. Temperatura minimă a aerului va oscila între -2ºC şi 0ºC, iar temperatura maximă a aerului va oscila între +12ºC şi +15ºC.

La nord vor fi înregistrate până la -2 grade Celsius noaptea, iar ziua termometrele vor indica +15 grade Celsius. În zona de centru a țării vor fi până la -1 grad Celsius noaptea, iar ziua vor fi + 16grade Celsius.

În zona de sud a țării, temperatura aerului va scădea până la 0 grade Celsius, iar ziua termometrele vor indica +17 grade Celsius. Serviciul Hidrometeorologic de Stat precizează că pentru săptămâna viitoare temperatura aerului va urca până la +20 grade Celsius.

Sursa: old.meteo.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!