/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 11 aprilie/ Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului

11 aprilie 2021, ora 07:44

Horoscop 11 aprilie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului.

Horoscop 11 aprilie 2021 Berbec

În această zi, nativii Berbec sunt sfătuiţi de astrologi să fie sinceri cu propria persoană, să fie puţin egoişti cu cei din jur, dar să se gândească mai mult la propria persoană. Gândiţi-vă la dorinţele şi planurile voastre de viitor şi puneţi în aplicare ceea ce vă doriţi. Orice vis poate deveni realitate, iar uneori este bine să vă puneţi pe primul loc.

Horoscop 11 aprilie 2021 Taur

De ceva vreme, nativii Taur duc o luptă grea cu rutina și simt nevoia de o schimbare radicală. Activitățile care, cândva, te făceau să vibrezi de fericire, astăzi ți se par plictisitoare și simți că bați pasul pe loc. Astrele iți recomandă să te concentrezi mai mult pe locuinţă şi pe familie și să uiți, măcar azi, de problemele de la locul de muncă. Reamenajarea unui colț de relaxare din casă îți va schimba complet starea de spirit.

Horoscop 11 aprilie 2021 Gemeni

Gemenii pun pe primul plan cariera și dezvoltarea profesională și își neglijează probleme de sănătate. Ia o pauză de la tot ce te solicită fizic și psihic și pune mai mare accent pe sănătate. Epuizarea şi stresul cauzate de job sunt un motiv de îngrijorare. Focusează-te mai mult pe ceea ce simți, nu ignora nici cea mai mică durere și mergi mai des în locurile care îți aduc liniște. Detașarea este cel mai bun remediu în astfel de momente ale vieții.

Horoscop 11 aprilie 2021 Rac

Familiștii zodiacului, Racii, își doresc de ceva vreme o schimbare pe plan sentimental. Nu te mai regăsești în relația actuală și dai vina pe monotonie, dar adevărul este altul. Simți ceva mai mult decât o prietenie pentru o persoană cu care ai interacționat mai des în ultima vreme. Astrologii spun că nu ar trebui să te arunci în situaţii ieşite din zona ta de confort şi să fii cât se poate de prudent. Deciziile luate la cald îți aduc regrete.

Horoscop 11 aprilie 2021 Leu

Leii trec printr-o perioadă excelentă la locul de muncă. Cariera la care ai visat de mic are mari şanse să prindă aripi. Depinde de tine cum vei gestionat această oportunitate și ce sacrificii ești dispus să faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești de o viață. Dă dovadă de disciplină, ordine şi structuri puse foarte bine la punct și vei fi apreciat pentru asta. La final, roadele muncii tale te vor face să te simți cel mai împlinit om de pe pământ.

Horoscop 11 aprilie 2021 Fecioară

Fecioarele nu au reușit să se rupă de trecut, iar asta le împiedică evoluția sentimentală. Vorbește deschis despre frământările pe care le ai, despre trăiri, amintiri și persoane care și-au lăsat amprenta în viața ta. Ia-ți o zi, câteva ore sau cât timp simți că ai nevoie pentru a vindeca rănile trecutului. Cei dragi îți simt neliniștea sufletească și vor doar să te ajute, așa că lasa-i să-ți fie pansament.

Horoscop 11 aprilie 2021 Balanţă

Cei aflaţi sub semnul zodical al Balanţei trebuie să înveţe să-şi mai ţină portofelul şi închis. Trebuie să economisiţi bani şi să evitaţi cheltuielile costisitoare în această perioadă, altfel veţi avea de suferit. Analizaţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie. Doar aşa vor veni veşti bune pe plan financiar.

Horoscop 11 aprilie 2021 Scorpion

Problemele birocratice le pot da Scorpionilor bătăi de cap în această zi, aşa că singura soluţie este să verifice de două ori actele, documentele sau hârtiile de pe birou. Chiar dacă este weekend, s-ar putea să fiţi solicitaţi pentru anumite sarcini care nu mai pot fi amânate. Spre seară însă aveţi şansa de a vă putea odihni.

Horoscop 11 aprilie 2021 Săgetător

Nativii Săgetător sunt pregătiţi de redecorare astăzi. Nu vă fie teamă de schimbări majore şi apelaţi la un design cu totul diferit pentru locuinţa voastră. Poate şi grădina, dacă aveţi, necesită o nouă înfăţişare. Petreceţi ziua în jurul casei şi, la final, spre seară, veţi fi extrem de fericiţi cu rezultatul produs. Veţi primi laude şi chiar propuneri din partea vecinilor de a-i ajuta.

Horoscop 11 aprilie 2021 Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să reflecte asupra asocierilor, parteneriatelor şi a anturajului. Un refresh în ceea ce priveşte raportul de forţă între ele este esenţial. Fiţi vigilenţi, atenţi la tot ceea ce vă înconjoară, staţi departe de conflicte şi nu creaţi situaţii tensionate, mai ales în familie, altfel veţi regreta mai târziu.

Horoscop 11 aprilie 2021 Vărsător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Vărsătorului se simt creativi, iar cea mai bună variantă este să considere locuinţa o pânză care necesită puţină culoare. Schimbaţi mobila, vopsiţi pereţii sau pur şi simplu cumpăraţi o vază nouă pentru masa din sufragerie. Orice aţi modifica în locuinţ ăvă va oferi un aer fresh, de primăvară.

Horoscop 11 aprilie 2021 Peşti

Peştii sunt puţin prea nostalgici şi tind să se blocheze în situaţii din trecut. Cu toate că poate fi confortabil emoţional, stelele vă recomandă să vă detaşaţi de lucrurile care nu vă fac fericiţi. Vorbiţi deschis şi sincer despre sentimentele, trăirile, supărările voastre cu cei dragi, ascultaţi sfaturile lor şi veţi reuşi categoric să găsiţi o rezolvare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram