/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ O rețea de traficanți de droguri, deconspirată. Ce au depistat polițiștii în urma perchezițiilor

missing
12 aprilie 2021, ora 11:31

O rețea de punere în circulație a drogurilor în proporții mari a fost deconspirată de polițiștii, procurorii și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate din Hîncești. Patru persoane cu vârste cuprinse între 38 și 51de ani, sunt cercetate penal. 

În urma perchezițiilor efectuate la doi suspecți domiciliați în raionul Cimișlia, polițiștii au depistat și ridicat mai multe fiole utilizate și nefolosite de Tramadol, care constituie substanță psihotropă și rețete de prescriere a medicamentelor cu semne vădite de falsificare.

De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte pe care erau depuneri de substanță cu miros specific caracteristic marijuanei, seringi utilizate și pline cu substanță cu conținut necunoscut.

În context, doi suspecți sunt reținuți pentru 72 ore, o persoană a fost plasată în arest la domiciliu, iar alta în arest preventiv în termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

În continuare, oamenii legii întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv prin prisma implicării mai multor medici, care ar fi eliberat rețete pentru medicamente psihotrope. 

Sursa: politia.md

Sursa: politia.md

Sursa: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram