/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Verificări nocturne. Zece șoferi în stare avansată de ebrietate, descoperiți în doar două zile

missing
12 aprilie 2021, ora 15:26

Zece șoferi în stare avansată de ebrietate au fost depistați în zilele de weekend. Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP au desfășurat două nopți la rând acțiuni de depistare a șoferilor care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și s-au eschivat de la răspunderea contravențională.

Au fost instituite filtre rutiere pe tot teritoriul țării, în cadrul cărora au fost verificate sute de mașini, iar pentru încălcările constatate, polițiștii INSP au aplicat 320 de sancțiuni și peste 553 de puncte de penalizare. Din numărul total de încălcări, 14 conducători se aflau în stare de ebrietate.

Dintre aceștia, zece se aflau în stare avansată de ebrietate, un șofer în stare de ebrietate grad minim, iar trei șoferi au refuzat testul alcoolscopic. Totodată, alte 67 de procese – verbale au fost întocmite pentru nerespectarea regulilor împotriva COVID -19.

Foto: Facebook/ INSP

Foto: Facebook/ INSP

Foto: Facebook/ INSP

Foto: Facebook/ INSP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram