Cleopatra Stratan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală! Tânăra artistă a lansat „Vorba de tine”. Versurile și muzica îi aparțin Cleopatrei. Melodia a fost orchestrată de Edward Sanda, logodnicul cântăreței.

„Piesa “Vorba de tine” este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward și filmată de Alex Ispas”, a anunțat Cleopatra Stratan pe pagina ei de Facebook.

„Vorba de tine” este o piesă romantică, care descrie procesul sărutului, spune Cleopatra.

„În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, a mai scris artista.

Vezi mai jos cum sună piesa „Vorba de tine” și videoclipul acesteia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!