/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Cleopatra Stratan a lansat „Vorba de tine”. Vezi cum sună noua piesă a artistei

missing
12 aprilie 2021, ora 11:57

Cleopatra Stratan își bucură fanii cu o nouă producție muzicală! Tânăra artistă a lansat „Vorba de tine”. Versurile și muzica îi aparțin Cleopatrei. Melodia a fost orchestrată de Edward Sanda, logodnicul cântăreței.

„Piesa “Vorba de tine” este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward și filmată de Alex Ispas”, a anunțat Cleopatra Stratan pe pagina ei de Facebook.

„Vorba de tine” este o piesă romantică, care descrie procesul sărutului, spune Cleopatra.

„În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, a mai scris artista.

Vezi mai jos cum sună piesa „Vorba de tine” și videoclipul acesteia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram