/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Zeci de moldoveni, depistați cu teste la COVID-19 false

missing
12 aprilie 2021, ora 18:23

Un permis de conducere și alte 49 de teste COVID-19 false au fost depistate la punctele de trecere a frontierei. Printre persoanele care au încălcat legea se numără 49 de moldoveni și un cetățean al Federației Ruse. Încălcările au fost depistate atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară.

Polițiștii de frontieră spun că, în baza unei informații operative, a fost oprit un mijloc de transport de model Chrysler Voyager cu plăcuțele de înmatriculare bulgare, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 ani, originar din raionul Ocnița. În timpul verificărilor s-a stabilit că permisul de conducere era fals. Șoferul a refuzat să facă declarații în acest caz. „Acesta și-a continuat călătoria după ce la volanul mașinii s-a urcat soția acestuia”, au precizat polițiștii de frontieră.

Totodată, în zilele de weekend, au fost depistate 49 de teste COVID-19 false. Dintre persoanele documentate 48 sunt moldoveni, iar unul este cetățean al Federației Ruse. Cei mai mulți din ei au obținut actele prin intermediul persoanelor terțe. 20 de teste cu rezultatul negativ la Covid-19 au fost identificate în Aeroportul Internațional Chișinău, alt 16 în PTF Criva, celelalte în PTF Sculeni, Tudora, Giurgiulești-Galați.

Ca urmare a celor depistate polițiștii de frontieră continuă cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor. Dacă se vor găsi vinovate, persoanele vizate, riscă amenzi.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram