/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fără apă la robinet pe mai multe adrese din Capitală

13 aprilie 2021, ora 10:06

În legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, mai multe străzi din Capitală vor rămâne fără apă în robinete, anunță S.A. „Apă-Canal Chişinău”. Deconectările vor fi operate mâine, 14 aprilie. 

Din cauza sistărilor, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile, în intervalul de timp 09:00-00:00, consumatorii de pe următoarele străzi :

  • str. Albişoara 68-82 inclusiv cu fracţii;
  • str. Zaikin, str. Cramei+str-le, str. Movila lui Burcel;
  • str. P Rareş 77/2. 

Începând cu data de 12 aprilie curent, în Chișinău au demarat lucrări a rețelelor de apeduct, care vor dura până pe data de 16 aprilie curent.

Pentru a vedea pe care alte străzi vor avea loc lucrări de mentenață, în intervalul de timp 14 aprilie-16 aprilie curent, locuitorii Capitalei pot accesa pagina oficială a S.A. „ Apă-Canal Chișinău”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram