Jurnalista Natalia Morari a mulțumit pentru mesajele primit după ce a anunțat că a născut un băiețel și a venit cu un al mesaj emoționant despre aventura în care face primii pași.

„Prieteni, vă mulțumesc fiecăruia aparte pentru felicitări și gânduri calde🙏 Nu reușesc să vă răspund la toți, dar sper să mă înțelegeți – am ieșit în cosmos deschis și abia învăț cum să mă orientez în el. În ultimele 24 de ore trăiesc așa o dragoste necondiționată – de parcă doar acum am început să trăiesc🤍 În sfârșit am înțeles-o pe mama care tot îmi spunea că abia când voi deveni și eu mamă, ne vom cunoaște și înțelege cu adevărat🤍 Vă doresc să vă fie toți copiii sănătoși – cei care deja au venit pe lumea asta sau abia urmează🙏 Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers și vă transmitem salutări călduroase. Iar acum e timpul să ne odihnim”, a scris prezentatoarea TV8.

Luni, 12 aprilie, Natalia Morari a născut un băiețel.

Natalia Morari a născut un băiețel. Mesajul prezentatoarei TV8 și prima fotografie cu micuțul

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!