/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ „Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers”. Mesajul emoționant al jurnalistei Natalia Morari, la o zi după ce a devenit mamă

13 aprilie 2021, ora 12:27

Jurnalista Natalia Morari a mulțumit pentru mesajele primit după ce a anunțat că a născut un băiețel și a venit cu un al mesaj emoționant despre aventura în care face primii pași.

„Prieteni, vă mulțumesc fiecăruia aparte pentru felicitări și gânduri calde???? Nu reușesc să vă răspund la toți, dar sper să mă înțelegeți – am ieșit în cosmos deschis și abia învăț cum să mă orientez în el. În ultimele 24 de ore trăiesc așa o dragoste necondiționată – de parcă doar acum am început să trăiesc???? În sfârșit am înțeles-o pe mama care tot îmi spunea că abia când voi deveni și eu mamă, ne vom cunoaște și înțelege cu adevărat???? Vă doresc să vă fie toți copiii sănătoși – cei care deja au venit pe lumea asta sau abia urmează???? Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers și vă transmitem salutări călduroase. Iar acum e timpul să ne odihnim”, a scris prezentatoarea TV8.

Luni, 12 aprilie, Natalia Morari a născut un băiețel.

Natalia Morari a născut un băiețel. Mesajul prezentatoarei TV8 și prima fotografie cu micuțul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram