Macaulay Culkin , actorul din filmul „Singur acasă” a devenit tată pentru prima oară. Atât el, cât și partenera sa, actrița Brenda Song au ascuns faptul că vor avea un copil până acum, când au făcut marea dezvăluire.

Primul copil al cuplului este un băiat, care a venit pe lume în data de 5 aprilie, transmite Libertatea.. Cei doi au ales un nume special pentru micuțul lor, care a fost botezat Dakota – în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008. „Suntem copleșiți”, au fost primele declarații ale lui Macaulay Culkin și ale iubitei lui.

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda în 2019. Nu s-au afișat împreună prea des, nici pe rețelele de socializare nu au postat imagini împreună, iar acum au dat vestea cea mare. Cei doi artiști au ascuns sarcina, nimeni nu a aflat că artista a fost gravidă, acesta nu a postat pe internet nici măcar o imagine cu sarcina în evoluție.

Culkin a fost destul de discret în ceea ce privește viața sa privată. Ultimii ani a preferat să îi petreacă în liniște, să apară în fața publicului doar atunci când avea ceva important de transmis. Celebrul actor a fost căsătorit la 18 ani cu actrița Rachel Miner, apoi s-a iubit cu Mila Kunis.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!