Un tânăr de 18 ani, fiind suspect că ar deține asupra sa droguri, a fost reținut în Capitală. În urma perchezițiilor corporale, au fost depistate 28 pachețele în care s-ar fi aflat droguri, informează polițiștii sectorului Rîșcani.

După ce a fost reținut de către polițiști, s-a constatat că tânărul de 18 ani este originar din raionul Cantemir, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta a comunicat că urma să comercializeze drogurile.

„În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, ar fi obținut un profit estimat la suma de 7 000 de lei”, au precizat polițiștii.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!