/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un tânăr de 18 ani, suspectat de comercializarea drogurilor. A fost reținut în Capitală

13 aprilie 2021, ora 10:40

Un tânăr de 18 ani, fiind suspect că ar deține asupra sa droguri, a fost reținut în Capitală. În urma perchezițiilor corporale, au fost depistate 28 pachețele în care s-ar fi aflat droguri, informează polițiștii sectorului Rîșcani.

După ce a fost reținut de către polițiști, s-a constatat că tânărul de 18 ani este originar din raionul Cantemir, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta a comunicat că urma să comercializeze drogurile.

„În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, ar fi obținut un profit estimat la suma de 7 000 de lei”, au precizat polițiștii.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram