/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Vrea să strângă like-uri”. Cavcaliuc neagă că membrii PACE ar fi stropit mașina lui Costiuc cu verde de briliant

missing
13 aprilie 2021, ora 11:39

Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE, neagă complicitatea membrilor sau a altor simpatizanți ai partidului său la incidentul petrecut cu liderul partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, care s-a pomenit cu mijlocul de transport stropit cu verde de briliant. „A făcut asta pentru a se autovictimiza și a strânge like-uri pe Facebook”, a comentat situația Cavcaliuc. 

Gheorghe Cavcaliuc a mai menționat că „nu cred că membrii partidului PACE au făcut asta”.

Liderul Partidului „Democrația Acasă” a declarat astăzi că membrii formațiunii politice PACE i-au stropit mijlocul de transport cu verde de briliant. Vasile Costiuc a menționat, într-o intervenție live pe Facebook, că incidentul ar fi avut loc noaptea trecută, în timp ce microbuzul său era parcat în fața casei.

Totodată, liderul Partidului „Democrație Acasă” a spus că ar mai fi primit și alte semne de avertizare în ultimul timp. „Am primit mai multe semne de avertizare, dar asta nu înseamnă că lupta noastră se oprește aici. Eu am fost să le explic că nu au procedat corect”, a declarat acesta.

Amintim că pe data de 6 aprilie, membri ai Partidului PACE l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, care, în consecință, a ajuns la spital. În acest caz au fost deschise două cauze penale.

/FOTO/ Membrii PACE, acuzați de Costiuc că i-au stropit mașina cu verde de briliant: „Au venit noaptea”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram