/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Alte două cadre medicale au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID - 19

missing
14 aprilie 2021, ora 17:39

Alți doi lucrători medicali au decedat în urma complicațiilor provocate de COVID – 19.  Este vorba despre Alexandra Mărgineanu, infirmieră la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Anenii Noi și Alexei Ciorîi, medic de urgență la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească  Briceni. 

Alexandra Mărgineanu avea 62 de ani și s-a stins luni.Infirmiera lucra în sistemul medical de 15 ani.

„Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Alexandra Mărgineanu. Am pierdut un om cu suflet mare, pe care au apreciat-o pentru responsabilitate, demnitate și corectitudine”, se menționează într-un mesaj al CNAMUP.

Alexei Ciornîi s-a stins marți 13 aprilie, la vârsta de 72 de ani. Regretatul medic activa la PAMU Larga din cadrul SAMU Briceni din anul 2002.

„În aceste clipe grele plină de durere colectivul IMSP CNAMUP exprimă sentimente de profundă compasiune familiei și celor dragi. Alexei Ciornîi a fost un om minunat, un adevărat profesionist, un model bun de urmat pentru tinerele generații. Lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut”, anunță CNAMUP.

Potrivit Ministerului Sănătății, de la începutul pandemiei, 110 cadre medicale au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram