Încă 28 de moldoveni au fost răpuși de COVID – 19. Toți cei care au pierdut lupta cu boala sufereau de mai multe afecțiuni grave. Cea mai tânără dintre persoanele decedate este un bărbat de 51 de ani din Capitală, internat la SCM ”Sf. Treime”, cu insuficiență respiratorie acută. 

Deces 5439: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pielonefrită cronică, angor pectoral.

Deces 5440: Femeie de 71 de ani, din r. Telenești, internată la SR Telenești. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5441: Bărbat de 68 ani, din UTA Găgăuzia, internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, obezitate.

Deces 5442: Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5443: Bărbat de 74 ani, din r. Ialoveni, internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Deces 5444: Femeie de 61 de ani, din mun. Chișinău, internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, nefropatie mixtă, cardiopatie mixtă.

Deces 5445: Bărbat de 51 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 5446: Femeie de 67 de ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: obezitate, angor pectoral, bronșită cronică.

Deces 5447: Bărbat de 74 ani, din r. Sângerei, internat la SR Sângerei. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5448: Femeie de 66 ani, din mun. Chișinău, internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5449: Femeie de 63 ani, din r. Rezina, internată la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5450: Femeie de 61 ani, din r. Leova, internată la SR Leova. Comorbidități: diabet zaharat, hepatită cronică.

Deces 5451: Femeie de 66 ani, din r. Orhei, internată la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5452: Femeie de 58 ani, din r. Cantemir, internată la SR Cantemir. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat.

Deces 5453: Bărbat de 80 ani, din r. Taraclia, internat la SR Taraclia, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 5454: Femeie de 64 ani, din r. Taraclia, internată la SR Taraclia. Comorbidități: cardiomiopatie.

Deces 5455: Bărbat de 67 ani, din r. Dondușeni, internat la SR Dondușeni. Comorbidități: obezitate.

Deces 5456: Femeie de 54 ani, din r. Edineț, internată la SR Edineț. Comorbidități: cardiopatie ischemică, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 5457: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău, internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, hepatită cronică.

Deces 5458: Femeie de 65 de ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, angor pectoral, cardiopatie mixtă.

Deces 5459: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 5460: Bărbat de 69 ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 5461: Femeie de 75 de ani, din r. Drochia, internată la SR Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 5462: Bărbat de 84 ani, din r. Hîncești, internat la SR Hâncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 5463: Femeie de 65 ani, din r. Soroca, internată la SR Soroca. Comorbidități: cardiopatie pulmonară.

Deces 5464: Femeie de 89 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 5465: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, cardiopatie mixtă.

Deces 5466: Bărbat de 88 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, cardiopatie mixtă, sechele AVC.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!