/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Lockdown prelungit la Kiev. Restricțiile severe aplicate în Capitala ucraineană

missing
14 aprilie 2021, ora 15:25

În Kiev s-a decis prelungirea lockdown-ului. Restricțiile severe se vor aplica cel puțin până la 30 aprilie. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei ucrainene, Vitaly Klitchko la 13 aprilie.

Potrivit hromadske.ua, transportul public va circula conform unui regim special, iar școlile și grădinițele rămân închise. Cafenelele și restaurante vor continua să funcționeze în mod de livrare, iar târgurile alimentare nu se vor desfășura.

De asemenea, angajatorii sunt îndemnați să organizeze munca la distanță pentru angajați.

Amintim că, la Kiev pe 5 aprilie, pentru două săptămâni, a fost instituit lockdown din cauza unui val de infecții coronavirus. De la începutul pandemiei, circa 180 de mii de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în capitala Ucrainei. Iar în ultimele 24 de ore, la Kiev s-au confirmat aproximativ 1500 de cazuri noi, dintre care circa 40 de persoane au murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram