În Kiev s-a decis prelungirea lockdown-ului. Restricțiile severe se vor aplica cel puțin până la 30 aprilie. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei ucrainene, Vitaly Klitchko la 13 aprilie.

Potrivit hromadske.ua, transportul public va circula conform unui regim special, iar școlile și grădinițele rămân închise. Cafenelele și restaurante vor continua să funcționeze în mod de livrare, iar târgurile alimentare nu se vor desfășura.

De asemenea, angajatorii sunt îndemnați să organizeze munca la distanță pentru angajați.

Amintim că, la Kiev pe 5 aprilie, pentru două săptămâni, a fost instituit lockdown din cauza unui val de infecții coronavirus. De la începutul pandemiei, circa 180 de mii de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în capitala Ucrainei. Iar în ultimele 24 de ore, la Kiev s-au confirmat aproximativ 1500 de cazuri noi, dintre care circa 40 de persoane au murit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!