Sistemul medical a mai pierdut un angajat. A decedat în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus medicul urolog – androlog de la Centrul Sănătății Familiei „GALAXIA” Valeriu Leșcinschi. Acesta s-a stins din viață pe data de 12 aprilie curent. Vestea tristă a fost adusă de către angajații instituției medicale, pe rețelele sociale.  

„Regretatul Valeriu Leșcinschi a dedicat întreaga viață profesională medicinei și a tratat mii de pacienți. Dumnealui a fost un profesionist desăvârșit și un coleg loial, care va rămâne în memoria noastră un om minunat și un prieten adevărat, pregătit întotdeauna să-i ajute pe cei din jur, să le insufle încredere și optimism. Centrul Sănătății Familiei „GALAXIA” exprimă profundă compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate, în aceste clipe de durere. Vă suntem alături și vă dorim curaj și putere. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărăția sa”, au scris colegii pe rețelele sociale.

De la începutul pandemiei, 110 lucrători medicali au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul cazurilor de deces în țara noastră a ajuns la 5 438 de cazuri. În data de 13 aprilie curent, alte 544 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în țară. În total, 242 364 de cetățeni au fost diagnosticați cu COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!