/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Sistemul medical - mai sărac. Un alt angajat a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19

missing
14 aprilie 2021, ora 10:35

Sistemul medical a mai pierdut un angajat. A decedat în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus medicul urolog – androlog de la Centrul Sănătății Familiei „GALAXIA” Valeriu Leșcinschi. Acesta s-a stins din viață pe data de 12 aprilie curent. Vestea tristă a fost adusă de către angajații instituției medicale, pe rețelele sociale.  

„Regretatul Valeriu Leșcinschi a dedicat întreaga viață profesională medicinei și a tratat mii de pacienți. Dumnealui a fost un profesionist desăvârșit și un coleg loial, care va rămâne în memoria noastră un om minunat și un prieten adevărat, pregătit întotdeauna să-i ajute pe cei din jur, să le insufle încredere și optimism. Centrul Sănătății Familiei „GALAXIA” exprimă profundă compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate, în aceste clipe de durere. Vă suntem alături și vă dorim curaj și putere. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărăția sa”, au scris colegii pe rețelele sociale.

De la începutul pandemiei, 110 lucrători medicali au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul cazurilor de deces în țara noastră a ajuns la 5 438 de cazuri. În data de 13 aprilie curent, alte 544 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în țară. În total, 242 364 de cetățeni au fost diagnosticați cu COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram