/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ultima oră! Ședința Guvernului, amânată până la ora 17:00. Motivul - lipsa cvorumului

missing
14 aprilie 2021, ora 15:12

Ședința Guvernului a fost amânată din lipsă de cvorum. Despre aceasta a anunțat premierul interimar, Aureliu Ciocoi, care a propus ca ședința să fie reluată astăzi, 14 aprilie, la ora 17:00. 

Prim-ministrul a menționat în debutul ședinței, care urma să se desfășoare începând cu ora 15:00, că lipsesc doi membri ai Guvernului – ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și bașcanul Găgăuzei, Irina Vlah.

Precizăm că pe agenda Cabinetului de miniștrilor au fost incluse patru subiecte, printre care și subiectul cu privire la eliberarea grâului alimentar din rezervele de stat în vederea împrospătării cu decalaj în timp sau cu titlu de împrumut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram