Ședința Guvernului a fost amânată din lipsă de cvorum. Despre aceasta a anunțat premierul interimar, Aureliu Ciocoi, care a propus ca ședința să fie reluată astăzi, 14 aprilie, la ora 17:00. 

Prim-ministrul a menționat în debutul ședinței, care urma să se desfășoare începând cu ora 15:00, că lipsesc doi membri ai Guvernului – ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, și bașcanul Găgăuzei, Irina Vlah.

Precizăm că pe agenda Cabinetului de miniștrilor au fost incluse patru subiecte, printre care și subiectul cu privire la eliberarea grâului alimentar din rezervele de stat în vederea împrospătării cu decalaj în timp sau cu titlu de împrumut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!