/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Campania de vaccinare, în plină desfășurare. 110 militari ai Armatei Naționale au fost imunizați

missing
15 aprilie 2021, ora 09:26

Campania de vaccinare este în plină desfășurare. 110 militari pe contract ai Armatei Naționale au fost imunizați pe 14 aprilie curent la Centrul Consultativ-Diagnostic al Ministerului Apărării, se arată într-un comunicat al instituției. 

Potrivit șefului Inspectoratului Militar al Ministerului Apărării, colonel Victor Pîrțînă, iniţial au fost vaccinaţi, benevol, militarii pe contract care se află în lista prioritară, cum ar fi ofițerii, sergenții şi soldaţii din Forţele Mixte de Menţinere a Păcii, cei implicați în patrulări în perioada de urgență dictată de pandemie, dar şi persoanele preconizate pentru participarea în misiuni şi exerciții internaționale sau la studii peste hotare.

În conformitate cu ordinul Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale nr 93 din 5 februarie curent cu privire la implementarea Planului național de imunizare anti-COVID, militarii prin contract ai Armatei Naţionale sunt vaccinaţi în cea de-a doua etapă, alături de angajații structurilor de menținere şi asigurare a ordinii publice şi securității statului.

Campania de vaccinare în Armata Naţională a început la data de 2 martie, prin imunizarea cadrelor medicale din instituțiile și subdiviziunile medicale ale structurii de apărare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram