/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO UPDATE/ Grav accident la Ocnița! Doi soți au murit după ce s-au lovit cu mașina de un copac

missing
15 aprilie 2021, ora 10:39

UPDATE: Din cauza rănilor extrem de grave, a murit și cea de-a treia victimă a accidentului, o femeie de 58 de ani. 

Cei doi soți care au murit au lăsat orfane două fetițe de 4 și respectiv 8 ani.

Grav accident în raionul Ocnița! Doi oameni au murit, iar unul a fost internat în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un copac. 

Nenenorocirea s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:00, la intrarea în satul Ocnița. Potrivit poliției, șoferul ar fi condus cu viteză și ar fi pierdut controlul asupra volanului din cauza carosabilului umed. Cele două persoane decedate erau soț și soție și aveau 37 și respectiv 33 de ani. Victimele, care erau din satul Clocușna, au rămas blocate între fiarele contorsionate și au fost descarcerate de o echipă de pompieri. Cazul este investigat de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram